Vahva ohutlevyjen ammattilainen

Finlead Oy on suomalainen metalliteollisuuden alihankintayritys. Vahva kokemuksemme käytännön toimijana on luonut perustan pitkäaikaisille asiakassuhteille. Finlead Oy tekee laadukkaat ohutlevytyöt. Aktiivinen, innovatiivinen suhtautuminen metallin työstöön ja materiaaleihin on tavaramerkkimme.

Jatkuva tuotannon kehittäminen, suunnittelun perusteellinen hyödyntäminen ja nykyaikainen konekanta

Meidät tunnetaan vahvasta kokemuksestamme ja korkeasta laadusta, jonka pidämme yllä läpi toimintoketjun – aina loppuasiakas huomioiden. Tarvittaessa avustamme suunnittelussa, valmistamme, testaamme ja kokoonpanemme – siis kokonaisvaltaiset toimitukset.

Sijaintimme keskellä Suomea takaa tehokkaan logistiikan kaikkiin suuntiin. Toimitilamme sijaitsevat Keski-Suomessa Haapamäellä, Aitolammin teollisuusalueella.

Luotettava kumppani innovatiivisiin pesu- ja desinfiointiratkaisuihin

Meillä on pitkä kokemus erityisesti lääke- ja elintarviketeollisuuden toimialoilla käytettävien desinfioivien pesukoneiden ja puhdasilmalaitteiden valmistuksesta.

Valmistamamme koneet ovat kansainvälisesti tunnettuja luotettavuudesta ja tehokkuudestaan. 1980-luvulla valmistetuista pesukoneista osa on edelleen aktiivisessa toiminnassa. Käytämme vain parhainta saatavilla olevaa tekniikkaa, kuten Mitsubishin ja Siemensin komponentteja. Räätälöimme tuotteet yksilöllisesti.